Actualitate

(P) Seri distractive cu prietenii: 5 idei de activităţi pe care le poţi încerca


Distracţia alături de prieteni este un real motiv de bucurie. Să petreci timp de calitate alături de oamenii dragi ţie te poate ajuta să îţi reîncarci bateriile şi să scapi de stres. Totuşi, este o idee bună să mai ieşiţi din când în când din rutină cu activităţi noi şi inedite. Vestea bună este că există o mulţime de activităţi distractive, care se pot planifica uşor şi fără bătăi de cap, pentru care nu trebuie să pleci din oraş sau să aloci resurse mari de timp.


Descoperă 5 idei de activităţi pe care le poţi încerca pentru seri pline de distracţie şi voie bună alături de prieteni:


Seara de filme


Nu ai nevoie neapărat de un cinematograf pentru a organiza seri de filme reuşite. În prezent, reţelele de streaming oferă servicii de top cu o mulţime de filme şi seriale din care poţi alege. Mai mult, acestea oferă şi posibilitatea de redare la calitate înaltă, fie Full HD, fie 4K. Astfel, poţi organiza seri de filme chiar la tine acasă alături de cei mai dragi prieteni. De ce ai nevoie? De locuri confortabile, fie pe canapea, fotolii puf sau perne, fie pe scaune comode, dar şi de câteva gustări şi băuturi pe care să le puteţi savura. Poţi alege finger food, popcorn, nachos, câteva dulciuri sau fursecuri. De asemenea, poţi servi băuturi alcoolice, precum prosecco, vin rose, vin alb sau cocktail-uri, dar şi sucuri.


Jocuri de societate


O altă modalitate de a petrece timp de calitate cu prietenii o reprezintă serile cu jocuri de societate. Există o mulţime de jocuri de societate distractive pentru care poţi opta, de la Monopoly şi Twister şi până la Scrabble sau Catan. Alege alături de prieteni jocurile care vă plac cel mai mult. Vă puteţi bucura în aceeaşi seară de mai multe jocuri distractive, în funcţie de ce aveţi deja acasă sau ce vreţi să cumpăraţi. În seara dedicată jocurilor de societate îţi poţi servi prietenii cu un pahar de vin rose, alb sau roşu, cu un cocktail sau băuturi răcoritoare şi cu câteva snack-uri.


O cină rafinată


Mâncarea gustoasă este o adevărată plăcere şi un pretext bun pentru a-i adună pe toţi cei dragi aproape. Poţi pregăti pentru prieteni sau alături de prieteni o cină rafinată de care să vă bucuraţi împreună. Nu trebuie neapărat să alegi preparate greu de realizat, însă este o idee bună să optezi pentru ingrediente gustoase şi fine, precum antricotul de vită, creveţii, paştele cu cerneală de sepie sau cotletele de berbecuţ. Alături de cină poţi servi un vin rose, roşu sau alb, în funcţie de preferinţele tale şi ale invitaţilor. Dacă îţi doreşti un brand cu tradiţie, alege Purcari, o firmă renumită pentru vinurile sale. Vei găsi în catalogul lor atât vinuri rose şi albe, cât şi vinuri roşii.


Bowling şi biliard


Distracţia nu trebuie neapărat să aibă loc acasă. Poţi ieşi cu prietenii la bowling şi biliard, în special dacă vă doriţi o seară plină de distracţie, dar care să nu implice petreceri, muzica dată la maxim şi agitaţie. Jocurile de acest tip sunt perfecte pentru a întreţine atmosfera şi foarte accesibile. Vei găsi o mulţime de cluburi de bowling şi biliard din care să alegi, iar unele dintre ele oferă şi servicii complementare, precum restaurante sau baruri.


Sport în aer liber


Poţi să te distrezi alături de prietenii tăi şi în aer liber, la o sesiune de sport. Serile răcoroase de vară şi toamna sunt perfecte pentru mişcare în parc, în grădina sau în spaţii exterioare dedicate. Puteţi juca fotbal, volei, tenis, baschet sau badminton, în funcţie de preferinţe şi de chef. Foloseşte ideile de mai sus ca sursa de inspiraţie pentru a organiza seri pline de râsete şi bucurie alături de cei mai dragi prieteni. De la sport în aer liber şi până la bowling, biliard sau
seri de filme, ai o mulţime de variante uşor de pus în practică din care să alegi.