Actualitate

Sfârșit tragic. A murit călcat de tren

Accident teribil, în această dimineață, în județul Buzău. Un bărbat a murit după ce a fost călcat de tren, în localitatea Tăbărăști.

Potrivit polițiștilor este vorba despre un bărbat de 63 de ani din comuna Gălbinași. Bătrânul s-ar fi dus să-și lase animalele la păscut, peste drum de calea ferată, iar la întoarcere s-a produs accidentul. În zonă, este o curbă, iar vizibilitatea este redusă, așa că cei care mai obișnuiesc să treacă pe acolo mai mult se ghidează după sunetul care le indică dacă urmează să vină trenul sau nu. Cum bărbatul era în vârstă , acesta nu ar fi auzit trenul. Bătrânul locuia doar cu fratele său.

„Traficul feroviar a fost blocat pentru aproximativ 60 de minute în zona localității Tăbărăști, accident feroviar. Din primele date se pare că trenul personal care circula pe ruta Galați București a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Gălbinași”,  informează IPJ. 

La acest moment, traficul a fost reluat iar polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.