Actualitate Social

Sfârșit tragic! Bătrână din Buzău, găsită fără suflare în locuință. Cine a dat alarma

A sfârșit singură în casă, fără ca cineva să o poată ajuta. Este povestea tristă a unei bătrâne de 84 de ani, din municipiul Buzău, găsită fără suflare în propria locuință.

Femeia locuia singură într-un apartament situat într-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Nu avea pe nimeni, așa că doar vecinii mai aveau grija ei. Deși în vârstă și bolnavă, femeia ieșea aproape zilnic din casă pentru a-și cumpăra câte o pâine sau medicamente. De câteva zile, însă, nimeni nu a mai văzut-o pe femeie.

Vecinii, obișnuiți să o vadă pe bătrână ieșind din casă, s-au alarmat în condițiile în care de marți nimeni nu a mai observat-o pe femeie. Joi, 17 februarie, locatarii au sunat la 112 și au cerut ajutorul salvatorilor pentru deblocarea ușii locuinței.

Un echipaj de la ISU Buzău a mers joi după amiază și a spart ușa apartamentului în care locuia bătrâna. Când au intrat în locuință, au descoperit trupul fără viață al femeii. Bătrâna nu prezenta urme de violență.  Necropsia va arăta clar cauza decesului.