Actualitate

Silviu Jilavu, asistentul de la UPU, care a fost la un pas de moarte după ce i-a explodat casa, continuă seria dezvăluirilor emoționante: ”Nu știu dacă în România aveam vreo șansă” (VIDEO)

Silviu Jilavu, asistentul de la UPU din Spitalul Județean, rănit grav în explozia de la Potoceni, produsă în vară în propria locuință, a continuat seria dezvăluirilor pentru Focus Tv și șansanews.ro.

Într-o intervenție în direct, în emisiunea Focus News, Silviu a ales să mărturisească telespectatorilor momentele cheie prin care a trecut din clipa în care s-a produs deflagrația  și până zilele trecute, când a revenit acasă.

În intervenția de la Focus Tv, Silviu a mărturisit printre altele că nu știe dacă ar fi supraviețuit dacă nu ar fi avut șansa să fie transferat la un spital de specialitate din Germania și ar fi rămas în România:

”Nu știu sincer, nu știu dacă aș fi trecut peste asta în țară. În primul rând condițiile…(..)  Odată ajuns în Germania, cei de acolo i-au spus soției mele că interesul lor e să plec pe picioare iar când au aflat și că sunt asistent medical au spus că vor face totul să-mi pot folosi din nou mâinile, să mă recuperez cât mai bine. Sper ca anul viitor să mă întorc la muncă, pentru că acolo mi-e locul”, a mărturisit emoționat Silviu.

Iată mai jos mărturia emoționantă a asistentului Silviu Jilavu la Focus TV :

Citește și: https://sansanews.ro/silviu-jilavu-asistentul-de-la-upu-ranit-grav-in-explozia-de-la-potoceni-a-revenit-acasa-dupa-4-luni-de-spitalizare-in-germania-emotii-care-te-lasa-fara-cuvinte-fotovideo/