Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

ȘOC! PATRONUL HANULUI POIENIȚA A MURIT INFECTAT CU COVID-19. Deputatul PSD, Sebastian Radu, în stare gravă, intubat, la Spitalul Militar Central

SARS- CoV- 2 lovește tot mai multe persoane și, după cum se vede, oameni de toate condițiile sociale. În ultimele zile, de pildă, au apărut vești grave despre două persoane cu notorietate din județul Buzău, infectate cu coronavirus.

Este vorba despre Ionel Grigorescu, patron, printre altele, al Hanului Poienița de lângă Râmnicu Sărat. Ionel Grigorescu a decedat pe un pat de spital din Capitală, fiind confirmat ca fiind infectat cu SARS-CoV- 2. Grigorescu, în vârstă de 57 de ani, nu părea a suferi de boli care să-l vulnerabilizeze, însă, surse din anturajul său spun că acesta ar fi putut avea un început de diabet.

Săptămâna trecută a fost internat în spital și deputatul PSD de Buzău, Sebastian Radu, care a dezvoltat o formă gravă de boală după ce a fost depistat pozitiv, astfel că a fost nevoie să fie internat și intubat în Spitalul Militar Central. Surse medicale transmit însă că prognosticul specialiștilor în legătură cu Radu este favorabil. Aceleași surse precizează că deputatul Sebastian Radu suferă de mai multă vreme de tromboflebită, ceea ce pare să fi contribuit la agravarea stării sale de sănătate.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău, este la primul mandat de deputat,membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților. Radu nu se mai află pe lista PSD Buzău pentru un loc în Parlamentul României.