Actualitate

O polițistă s-a împușcat cu arma din dotare. Verdict: suicid

UPDATE: IPJ Buzău a confirmat, în urmă cu puțin timp, incidentul în care o polițistă s-a împușcat cu arma din dotare și anunță că nu poate furniza mai multe informații, în acest moment. Surse de la fața locului relatează că tânăra polițistă ar fi recurs la acest gest suicidal, iar împușcătura a fost auzită de vecini. Decesul a fost confirmat de echipajul medical sosit la blocul în care locuia angajata Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit martorilor, polițista și-ar fi dus, în această dimineață, cei doi copii școlari, la o unitate de învățământ, după care, revenind acasă, s-a împușcat cu arma din dotare.

Polițista avea 36 de ani, era căsătorită și mama a doi copii. Ea absolvise, în 2009, Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.

O polițistă care lucra pentru Secția de Poliție Rurală Mărăcineni s-a împușcat cu arma din dotare, în timp ce se afla la locuința personală. Incidentul a fost semnalat, în urmă cu câteva zeci de minute, în cartierul Dorobanți unde femeia locuia împreună cu familia. La fața locului se află echipaje medicale de urgență, dar și echipaje de Poliție. În urmă cu puțin timp, surse oficiale au confirmat decesul femeii.