Divertisment

Sofia Vicoveanca, vacanță în Kenya (poze)

La 80 de ani, Sofia Vicoveanca se plimbă și viața frumos își trăiește. Cunoscuta interpretă de muzică populară a decis să plece împreună cu fiul său într-o vacanță în Kenya. A postat și o serie de fotografii inedite, în care fanii au putut să o vadă așa cum rar apare, fără să poarte costumul popular.

O gură de aer cald a transmis artista pentru fanii săi, în postarea de pe pagina de socializare în care a și arătat o serie de fotografii din vacanța inedită, unde a petrecut însoțită de fiul său, Vlad Micu.

Intepreta de muzică populară a mai fost în Africa, în urmă cu 57 de ani. La acea vreme, cântăreața a fost într-un turneu cu Ansamblul și a trecut prin Congo, Zair, Nigeria și Ghana. Ei bine, de această dată a acceptat propunerea fiului său de a vizita împreună Kenya. Cântăreața a mărturisit că i-a plăcut foarte mult această excursie și s-a simțit minunat.

Excursia asta mi-a umplut sufletul de bucurie! Atât de mult încât mi-am propus să încerc să le mai propun oamenilor încă ceva aparținând Sofiei Vicoveanca. Că or fi cântece noi sau vreo carte de poezii, încă nu știu. Dar sigur voi reveni cu ceva pentru fanii mei de peste tot!”, a spus artista.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu