Divertisment

SORIN CRISTEA(CAZMA)-AFTER CITY, ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU TINERI: ”LANSĂM STRADA CLUBURILOR ÎN BUZĂU!!!” 6 locații în același timp, intri unde vrei(video EXCLUSIV)

Buzăul va avea o stradă a cluburilor, un loc unic în România. 6 cluburi amenajate pe o singură stradă, pe Bulevardul Industriilor din Buzău, vor fi deschise, cel mai probabil din a doua jumătate a lunii. Ca sa rupă gura tuturor orașelor mari, proprietarul afacerii lansează 6 cluburi odată, toate diferite prin genul abordat, prin muzică, design interior, totul e destinat fiecărei categorii de petrecăreți, în parte. De la amatorii de muzică de club, la iubitorii conceputului Vama Veche, fiecare va avea de unde alege.

Proprietarul afacerii a regândit totul în perioada de criză generată de coronavirus iar acum se fac ultimele pregătiri pentru marea deschidere a After City Club.

Deși totul este ținut la secret, reporterii șansanews.ro au reușit să obțină, în exclusivitate, simulările de la ceea ce va fi, probabil din a doua jumătate a lunii.

Despre conceptul unic în România, acela de a avea o stradă plină cu cluburi pentru fiecare gust în parte, reporterii șansanews.ro au discutat cu proprietarul afacerii, Sorin Cristea, reușind să smulgă câteva informații despre ce li se pregătește buzoienilor, cel mai probabil din a doua jumătate a lunii, atunci când se așteaptă noi măsuri de relaxare.

”Prin diversitatea lui, noi îi spunem cel mai eterogen club din România, e pestriț, e singura stradă de club din România. În România, e centrul vechi din București, e Brașovul…dar nu e nici o stradă cu mai multe cluburi la un loc. Aici, e o stradă de o anumită lungime și se intră în fiecare club. Sunt 6 cluburi la număr. Când îi dăm drumul? Nu pot spune asta acum, așteptăm să ni se spună când și atunci vom lucra”, a declarat Cristea.

Încercând totuși să smulgem câteva detalii despre ce li se pregătește nou buzoienilor amatori de After City Club,  afaceristul a promis doar că ”va fi mai bine ”.  Iată și dovada:

DACĂ ÎȚI PLACE, DISTRIBUIE CĂTRE TOȚI AMATORII DE DISTRACȚIE LA MAXIM!