Actualitate

Spectacol caritabil pentru salvarea lui Robert Fijer. Tu donezi, el se face bine!

Mai mulți tineri, împreună cu reprezentanții Primăriei Pătârlagele, au decis să îi sară în ajutor unui tânăr localnic, care de ceva timp pășește cu greu pe drumul suferinței. Într-un val de emoție colectivă, pe tonuri muzicale, întreaga comunitate se va alătura campaniei umanitare „Împreună pentru Robert”.

Robert este un tânăr din Valea Sibiciului, Pătârlagele, unicul copil al familiei, diagnosticat cu cancer limfatic. Limfomul non-Hodgkin l-a făcut să urmeze tratamente costisitoare, chimioterapie, iar când a crezut că a scăpat, a aflat că de fapt lucrurile s-au înrăutățit. Cum îngerii nu poartă mereu aripi, prietenii săi au făcut toate eforturile pentru a-l ajuta.

Ultimele analize, făcute în perioada sărbătorilor pascale, au arătat că starea lui s-a deteriorat. Practic, e nevoie de un nou tratament în Turcia, pe care părinții nu îl pot plăti, iar singura sa speranță o reprezintă donațiile. Șansa News a scris toate detaliile AICI.

„Dragi locuitori ai orașului Pătarlagele și nu numai, avem onoarea de a vă anunța că DUMINICĂ, 14 MAI 2023, se va organiza un spectacol caritabil la CASA DE CULTURĂ COCA ANDRONESCU, din orașul Pătarlagele”, a scris pe Facebook Viorel Fijer

După ce mama sa a lansat un apel în mediul online, în care cere disperată ajutor, oamenii de bine au pus la cale un concert caritabil special pentru Robert, care va avea loc pe data de 14 mai.

„ În aceasta zi, Casa de Cultura se va transforma într-un loc plin de viața pentru Robert Fijer, un tânăr care ne cere cu disperare ajutorul. La îndrumarea prietenului nostru Cătălin Pintea și a Primăriei Pătarlagele, am decis să organizam acest spectacol pentru a-l ajuta pe Robert, pentru a-i da o șansa la viața! Astfel, va așteptăm in număr cât mai mare pentru a fi alături de Robert, începând cu orele 14:30!Va mulțumim!”

Chipul solidarității se va arată prin dragostea față de aproapele aflat în suferință, mai ales că este vorba despre un copil care luptă cu disperare pentru a rămâne în viață. Concret, ceea ce face acest concert diferit este faptul că întreaga comunitate va empatiza cu suferința lui Robert și va contribui la însănătoșirea sa cu ajutorul donațiilor. Organizatorii speră ca numărul participanților să fie cât mai mare, pentru ca tratamentul lui Robert să poată fi achitat integral.

Concertul va avea loc la Pătârlagele, de la ora 14.30, iar intrarea va fi liberă. Printre artiștii care vor cânta pe scena din Pătârlagele se numără Mario Buzoianu, Cristina Nicolae și Cătălin Pintea.