Actualitate

Spiritul Crăciunului plutește în aer. Spectacol de colinde și obiceiuri de iarnă, pus în scenă de viitorii maiștri militari de la Boboc (FOTO & VIDEO)

Doar câteva zile mai sunt până la marea sărbătoare a Nașterii Domnului. Spiritul Crăciunului se simte peste tot, în magazine și piețe, în instituții și în casele fiecărui buzoian. Inclusiv la Școala Militară de la Boboc. Aici, au ajuns miercuri și colindătorii care au oferit momente unice tinerilor elevi și instructorilor de la Boboc.

Colinde vechi și diverse obiceiuri de iarnă au fost prezentate de talentații elevi ai școlii militare. A fost un adevărat spectacol oferit de tinerii care se pregătesc pentru o carieră militară dar care au fost înzestrați cu glasuri de îngeri.

“Astăzi, sufletele întregului personal al platformei Boboc au fost binecuvântate de lumina colindelor de Crăciun, interpretate cu talent și dăruire de corul elevilor Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”. Ca în fiecare an, sub atenta îndrumare a preotului obiectivului militar Boboc, Neagu Constantin, elevii care se dovedesc a fi înzestrați din punct de vedere vocal, pregătesc un program artistic de Crăciun, contribuind astfel la transmiterea moștenirii spirituale a poporului român. Și în acest an, elevii au reușit să ne depășească cu mult așteptările, ne-au impresionat cu harul lor și mai bine de o oră am admirat frumusețea tradițiilor și obiceiurilor populare.”

Iată câteva instantanee de la spectacolul pus în scenă de tinerii de la Boboc.