Actualitate

Unde a ajuns tânăra din Săpoca, studentă la Ploiești, care a decapitat o pisică într-un cămin studențesc

Tânăra care a decapitat în a doua jumătate a lunii noiembrie o pisică în timpul unui ritual satanic a fost internată în Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, județul Prahova.

Originară din Săpoca, tânăra a fost internată l Psihiatrie, în cursul zilei de miercuri pentru efectuarea expertizei psihice, decizia fiind dispusă de magistrați în cadrul dosarului deschis pe numele ei.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. (…) dispune internarea medicală nevoluntară a suspectei, în Spitalul de Psihiatrie Voila Câmpina pentru perioada necesară efectuării expertizei psihiatrice, dar nu mai mult de 30 zile. (…) Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 13.12.2021, ora 11:00”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Tânăra a contestat decizia Tribunalului Prahova, care va judeca solicitarea în cursul zilei de joi.

În noaptea de 20 spre 21 noiembrie, tânăra din Săpoca, studentă în cadrul unei facultăți din Ploiești, a decapitat o pisică în baia căminului, după care a aruncat corpul neînsuflețit la tomberon, împreună cu cuțitul încă plin de sânge. În urma primelor investigații, ea a declarat că deține cunoștințe medicale, iar sângele i-a fost necesar pentru efectuarea unor analize.

Tânăra din Săpoca, în anul I la facultate la Universitatea de Petrol și Gaze, era cunoscută în anturajul ei pentru comportamentul bizar. Tineri din anturajul buzoiencei spun că, înainte de incidentul cu pisica, aceasta și-ar fi amenințat o colegă că va fi următoarea „ofrandă” în cadrul ritualului său satanic. Polițiștii din Prahova însă nu au găsit elemente care să susțină aceste zvonuri.