Actualitate

Start de sezon estival la Sărata Monteoru. Cât costă, anul acesta, o baie în piscina cu apă sărată

La o săptămână de la debutul calendaristic al verii, vremea s-a încălzit semnificativ. Sunt zile extrem de călduroase în această perioadă. Temperaturile vor fi în creștere și zilele acestea, astfel că întreg weekend-ul sunt așteptate valori de 30 de grade, la umbră. Cu alte cuvinte, o vreme perfectă pentru un prim bronz și o baie în piscină.

La Sărata Monteoru, pregătirile pentru întâmpinarea turiștilor sunt în toi. Proprietarii de pensiuni pun la punct ultimele detalii pentru noul sezon, astfel încât să îi primească pe turiști cu cele mai bune oferte. De exemplu, proprietarii pensiunilor care au piscine cu apă sărată, atât de căutate de turiști din toată țara pentru beneficiile băilor cu apă sărată, au dat deja startul distracției.

Prima care a declarat oficial deschis sezonul de vară a fost Pensiunea Duet. Aici, încă din 23 mai a fost inaugurată piscină cu apă sărată. Prețurile variază în funcție de ziua în care ajung turiștii, în weekend tarifele fiind mai mari decât în cursul săptămânii. Pe de altă parte, buzoienii pot face abonamente la piscină.

La Casa cu Tei, piscina cu renumitele ape sărate a fost deschisă din 1 iunie. Așa că turiștii care au ajuns aici în mini-vacanța de Rusalii s-au putut bucura de băi cu apă sărată, curată și cu proprietăți renumite, de relaxare și voie bună. Turiștii au rămas impresionați de ceea ce au găsit la Sărata Monteoru.

La 𝟭 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 începe relaxarea în exces

Tarife acces piscină:

LUNI -VINERI: 55 lei/pers./zi

SAMBATA, DUMINICA și Sărbătorile legale: 70 lei/pers.

“Apa este caldă, am avut turiști weekend-ul acesta și chiar au apreciat calitatea apelor de la Sărata Monteoru. Povestea cineva că este la fel ca la Ocna Sibiului, ceea ce pentru o stațiune de interes local este îmbucurător să fie comparată cu o stațiune de interes național. Turiștii care vin pentru prima dată aici sunt foarte încântați de ceea ce găsesc”, a declarat Cristina Partal, de la Pensiunea Casa cu Tei.

Și celelalte două pensiuni care dețin piscine cu apă sărată se pregătesc de inaugurare. La Hotel Ceres, deschiderea piscinei va fi chiar weekend-ul acesta.

Sărata-Monteoru este o staţiune cunoscută pentru apele tămăduitoare ale izvoarelor sărate, menţionate încă din anul 1837.