Actualitate

EXCLUSIV.Surpriză uriașă după accidentul de azi, soldat cu rănirea a patru tineri. Doi dintre ei au ieșit pozitiv la testul antidrog!

Cercetările declanșate după accidentul produs dimineață, pe DN 2 E 85, în urma căruia mașina în care se aflau patru tineri s-a răsturnat, a produs o surpriză de proporții. Cei patru au ajuns la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale. La preluarea de la locul accidentului, șoferul de 31 de ani a fost testat alcoolscop, iar rezultatul a fost negativ.

Trei dintre victime au primit îngrijiri la Urgențele Spitalului Județean. Între timp, polițiștii și-au continuat ancheta și i-au testat antidrog pe răniți, după ce aceștia au fost stabilizați. Testul a produs marea surpriză. Potrivit unor surse medicale, doi dintre tineri au ieșit pozitiv la testul rapid. Este vorba despre tânărul care a fost la volan și despre o tânără de 20 de ani, în cazul cărora testul a indicat prezența de substanțe psihoactive în corp. Lucrurile urmează să fie lămurite în cadrul unei anchete care se va declanșa pentru consum de droguri. Celor doi le vor fi prelevate și probe de sânge pentru confirmarea testelor.

Victimele nu prezintă răni grave și sunt stabile.