Actualitate

Surprize pentru copiii internați în Spitalul Județean. Moș Nicolae a trecut și le-a lăsat daruri dulci (FOTO)

Moș Nicolae a trecut astăzi, în zori, să lase cadouri tuturor copiilor. Nici cei aflați internați în Spitalul Județean, cu diverse probleme de sănătate, nu au fost uitați. Moșul cel darnic nu i-a ocolit. A trecut pe la pătuțul fiecărui micuț și a lăsat cadouri diverse: de la dulciuri, jucării până la produse de igienă. În total, 22 de copii au avut parte de surprizele Moșului.

Ajutoarele lui Moș Nicolae au fost, anul acesta, reprezentanții Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

“Astăzi, de Sfântul Ierarh Nicolae, mare dătător de daruri, Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, prin sectorul social, a trimis, la secţiile de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică, pachete cu dulciuri, jucării şi produse de igienă. Produsele au fost distribuite copiilor internați în cele două secții ale spitalului de către preotul misionar Iulian Raicovici, părintele de la Capela Sfântul Pantelimon.

Pe această cale, conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău ține să mulțumească reprezentanților Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei pentru gestul frumos, care a adus bucurie pe chipul copiilor”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Buzău.