Actualitate

Sute de locuri de muncă disponibile la Buzău. Care e topul meseriilor căutate de angajatori

Lipsa de echipamente și unelte necesare prestării diverselor servicii te fac să crezi că nu ești un meseriaș destul de bun? Deși te pricepi să repari orice, nu ai foarte multe persoane care îți cer ajutorul? Sau pur și simplu jobul tău, indiferent de domeniu, nu te mai mulțumește financiar? Ce ar fi să consulți propunerile noastre de joburi, oferite chiar de angajatorii buzoieni.

Pe locul trei privind joburile vacante pe piața locurilor de muncă se află muncitorii calificați și necalificați. Sectorul construcțiilor este tot mai dinamic, lucru care a determinat o cerere mai mare de forţă de muncă în acest domeniu.

Pe locul doi privind lipsa de personal în domeniu se află sectorul auto, acolo unde, este nevoie de angajați pasionați care sunt dispuși să învețe noile tehnologii și să se integreze într-un colectiv plăcut.

Iar probabil cele mai multe posturi sunt disponibile pentru cei ce vor să opteze pentru sectorul Horeca. Stațiunea Sărata-Monteoru se află într-o continuă dezvoltare turistică și angajatorii au nevoie de forță de muncă pentru barista, chelner, ajutor de bucătar, cameristă, dar și personal tehnic.

Mai multe detalii găsiți atât pe AJOFM Buzău, cât și în suplimentul ANUNȚUL BUZOIAN.