Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

Tânăr cu probleme psihice, dispărut fără urmă de aproape o săptămână. Poliția și rudele îl caută. L-ați văzut?

Polițiștii buzoieni caută un tânăr de 36 ani, din localitatea Gugești, județul Vrancea, dar care locuiește la unchiul său, în Rm.Sărat. De altfel, acesta i-a anunțat pe oamenii legii că nu mai știe nimic de Nicolae, care ar fi plecat de acasă pe 2 iulie. Dispariția a fost sesizată Poliției abia miercuri, pe 7 iulie, iar de atunci, atât oamenii legii cât și cunoscuți de-ai tânărului îl caută, fără succes însă, până acum.

Conform IPJ Buzău, miercuri, 7 iulie, poliţiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizați cu privire la faptul că MĂRCULESCU NICOLAE ar fi plecat de la domiciliul unchiului său din Râmnicu Sărat în data de 2 iulie, într-o direcție necunoscută. Rudele dispărutului le-au spus polițiștilor că de când a plecat de acasă, de pe 2 iulie, nu mai știu nimic de tânărul care are probleme de sănătate mintală.

Nicolae are 1,65 m înălțime, 65 de kg, ochi căprui, păr șaten drept. El este diagnosticat cu afecțiuni psihice. Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcat la momentul dispariției.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie