Actualitate

Tânăr de 18 ani, dus direct în sala de operație după un accident rutier

Un accident grav s-a produs, joi seară, la ieșirea din municipiul Buzău către Brăila. Un tânăr de 18 ani, aflat pe o motocicletă, a fost grav rănit după ce a fost lovit de o autoutilitară.

Potrivit IPJ Buzău, autoutilitara era condusă pe direcția Buzău către Brăila de un bărbat de 29 de ani, din C.A Rosetti. La ieșirea din oraș, vehiculul a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă pe aceeași direcție de mers de un tânăr de 18 ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului de 18 ani, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Motociclistul rănit a fost transportat la Spitalul Județean. Aici, medicii au decis să îl ducă de urgență în sala de operație.

“Tânărul în vârstă de 18 ani, victimă a unui accident de motocicletă, a fost transportat la U.P.U.-SMURD din cadrul S.J.U. Buzău. Acesta a suferit ruptură de splină si fractură de femur. Pacientul a fost introdus în sala de operatie pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. Acesta va rămâne internat în secția Chirurgie Generală”, transmite Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Sp. Jud. Buzău.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.