Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

Tânără din Rm.Sărat înjunghiată și abandonată într-o baltă de sânge de propriul iubit. Fugarul prins într-un județ vecin

O tânără de 25 de ani din Rm.Sărat  a fost înjunghiată de propriul iubit, cu 18 ani mai mare. Bărbatul originar din Bordești, Vrancea, a abandonat-o pe femeie într-o baltă de sânge și a fugit, fiind găsit după mai multe ore în satul natal. Cazul este acum pe masa procurorilor, în timp ce individul a fost arestat preventiv pentru tentativă la omor.

Totul s-a întâmplat duminică, la Rm.Sărat, atunci când cei doi concubini  se pregăteau să meargă la un botez, în familie. Din casa lor tocmai ce plecaseră rudele pentru a duce la biserică cele necesare desfășurării ceremonialului religios. Cei doi s-au luat la ceartă iar la un moment dat spiritele s-au încins atât de tare încât bărbatul a luat un cuțit și și-a înjunghiat în spate iubita.

Bărbatul a fugit, apoi. Rănită, tânăra a strigat după ajutor și și-a alertat vecinii, care au sunat la Poliție.

Imediat, polițiștii au instituit filtre rutiere în județ, au demarat ample căutări, și au reușit să-l găsească pe agresor în Vrancea, în satul său natal, la Bordești.

El a fost ridicat de oamenii legii iar acum este arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă la omor.

Ancheta este continuată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în timp ce tânăra înjunghiată este încă în spital.