Actualitate

Temperaturi specifice verii, la final de septembrie. Unde se vor înregistra 30 de grade

Finalul lunii septembrie aduce temperaturi specifice lunii iunie în județul Buzău. A doua jumătate a săptămânii vine cu temperaturi specifice sezonului cald. Joi, vineri și în weekend temperaturile care se vor înregistra vor fi cu mult mai mari față de cele specifice datei din calendar, situându-se între 25 și 29 de grade Celsius. Sâmbătă vom avea 29 de grade Celsius și cer senin în municipiul Buzău. Temperaturi ridicate vor fi, însă, în tot județul, cele mai mari în zona de sud-est a județului Buzău. În Râmnicu Sărat vor fi 27-28 de grade, iar la Rușețu se vor atinge 30 de grade Celsius în acest weekend.

În partea de nord a județului temperaturile vor fi mai apropiate de specificul perioadei. La Bisoca vor fi 22-23 de grade Celsius, iar la Lopătari se va ajunge până la 25 de grade Celsius.

În întreg județul valorile termice vor fi ridicate. Vremea se va menține plăcută, astfel că buzoienii se vor putea bucura de vremea caldă ce amintește mai degrabă de începutul verii. Temperaturile scad însă de la începutul săptămânii viitoare, aerul rece acoperind județul Buzău, iar minimele vor ajunge până la 10 grade Celsius pe timpul nopții.