Actualitate Șansa de Berca

(UPDATE) Tineri din Berca, implicați într-un grav accident. 4 au ajuns la spital. E un mister cum s-a produs totul

UPDATE: Starea a doi dintre tinerii răniți în accidentul de pe DN 10 este gravă.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, ei se află internați la Terapie Intensivă Chirurgie:

În urma accidentului rutier, de pe raza localității Vernești, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 4 victime. Doi tineri, în vârstă de 22 de ani, respectiv 21 de ani, au fost răniți grav. Au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier și sunt internați în secția A.T.I. Chirurgie. Celelalte două victime, in vârstă de 20 de ani, au suferit politraumatisme in urma accidentului și au rămas internate in secția Chirurgie, respectiv Ortopedie”, ne-au declarat reprezentanții SJU Buzău.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Grav accident de circulație produs în noaptea de miercuri spre joi între localitățile Vernesti și Cândești. 4 tineri au fost răniți. Multe semne de întrebare planează asupra acestui accident, polițiștii fiind în curs de investigare a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Conform IPJ Buzău, accidentul a-a produs între un autoturism condus pe direcția Buzău către Brașov de un șofer de 22 de ani, din Berca și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer de 21 de ani, de asemenea din Berca.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 21 de ani și a doi pasageri din mașina sa, de aceeași vârstă și din aceeași localitate cu șoferul, respectiv cu rănirea unui pasager din celălalt autovehicul, tânăr de 22 de ani, din Scortoasa.

Toate persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

De menționat că accidentul în care au fost implicate mașini în care erau tineri din Berca s-a produs pe un drum drept, ceea ce adâncește misterul asupra modului și împrejurărilor în care a avut loc.

Nu este exclus ca tinerii să se fi angrenat în vreo cursă ori să fi provocat accidentul din teribilism, toate aceste aspecte urmând a fi elucidate de polițiștii care investighează cazul în detaliu.