Actualitate

TINERI IMPLICAȚI ÎNTR-UN ACCIDENT SPECTACULOS, LA CISLĂU. Imagini incredibile

Accident spectaculos produs joi seară pe DN 10, la Cislău. Trei mașini, toate conduse de tineri fără prea multă experiență la volan, s-au ciocnit. Imaginile de la locul impactului sunt de-a dreptul spectaculoase, una dintre mașini urcându-se, efectiv, pe autoturismul care rula în față.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între trei autoturisme, două conduse pe direcția Buzău către Brașov de șoferi de 21 de ani, din Cislău,respectiv 22 de ani, din Pătârlagele și un autoturism condus din sens opus de o șoferiță în vârstă de 20 ani, de asemenea din Cislău”, transmite Poliția Buzău.

În fapt, tinerii de 21 și 22 de ani se îndreptau fiecare cu mașinile lor în direcția Brașov. Într-o curbă, tânărul de 21 de ani a scăpat mașina de sub control și s-a ciocnit cu autoturismul care venea din sens opus si care era condus de o tânără de 20 de ani. Neputând evita impactul, tânărul de 22 de ani care rula în spatele soferului de 21 de ani s-a urcat, efectiv, cu mașina peste autoturismul din față, în final mașinile oprindu-se într -un gard.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerei din mașina șoferiței.

Persoana rănită, o tânără de 20 de ani, din Cislău, a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.