Social

Tineri teribiliști, pe punctul de a distruge cortul de nunți de la Vernești

Un gest teribilist era să-i coste viața pe doi tineri de 18 ani din Unguriu. După ce s-au urcat în mașină și au pornit la drum, deși șoferul era băut și fără experiență la volan, autoturismul a  derapat și a ieșit de pe șosea, oprindu-se în final la mică distanță de un cort de nunți, de la Vernești.  

Accidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 2.00, pe DN 10. Cei doi tineri de 18 ani din Unguriu se deplasau dinspre Buzău către Brașov, când la un moment dat, cel aflat la volan, a pierdut direcția iar mașina a intrat pe câmp, unde a continuat să ruleze, în final oprindu-se în imediata apropiere a unui salon de nunți din Vernești.
În urma accidentului, cei doi tineri au fost răniți, fiind transportați la spital.
”Victimele au fost transportate la UPU, sunt stabile hemodinamic și respirator, rănite ușor”, au precizat reprezentanții Spitalului Județean Buzău,.
După accident, șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul, declarând că nu poate sufla încontinuu, pentru că simte o durere în piept. Ajuns la spital, medicii i-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Se pare că tânărul era băut în momentul accidentului, reieșind o concentrație mică de alcool în sânge.
În funcție și de acest aspect, polițiștii îl vor trage la răspundere pe tânăr, pentru vătămare corporală din culpă și după caz, pentru conducerea unei mașini în stare de ebrietate.