POLITICĂ

Tinerii liberali își întăresc galeria de lideri. Unde au avut loc ultimele alegeri

Zilele trecute, echipa de lideri a TNL Buzău a fost completată prin alegerea unui președinte la organizația de tineret a PNL Râmnicu Sărat. Alegerile au avut loc pe 5 iulie, când a fost convocat Comitetul de Coordonare Local. Alegerile s-au desfășurat în prezența președintelui PNL Râmnicu Sărat, Viorel Holban și a vicepreședintelui PNL Buzău, Daniel Țiclea. Alături de tinerii liberali au mai fost secretarul general al filialei PNL Buzău Sebastian Perțea, Ovidiu Anghel care este membru al BEX TNL România și secretar general al organizației județene TNL Buzău, Andreea Elena Simion, președintele TNL Buzău și Andreea Elena Petroșel, președinte TNL Organizația Municipală Buzău, precum și Adrian Gheorghe, președinte PNL Podgoria.

Funcția de președinte al TNL Râmnicu Sărat i-a revenit, prin vot, Luanei Crina Sterpu care va avea un mandate de doi ani. Noua președintă a tineretului liberal râmnicean este absolventă de Drept și Științe Administrative și lucrează ca educator în sistemul de asistență socială și protecție a copilului.

Luana Crina Sterpu, noul președinte TNL Râmnicu Sărat

În cadrul alegerilor din 5 iulie a fost stabilită și structura Biroului Municipal al TNL Râmnicu Sărat, format din :

• prim-vicepreședinte – Larisa Istrate

• secretar general – Daniela Radu

• secretar general adjunct – Sorin Leaută

• vicepreședinți – Andra Dima, Georgiana Pădineanu, Alexandru Macovei, Marinela Coman

• membri – Rareș Alexandru, Ionica Bran, Diana Ciocîrlan, Paul Gavrilă, Răzvan Ionuț Neculai, Daniel Preda, Andreea Toma.