Actualitate

Toate forțele politice, unite într-un singur proiect! Propunerea lui Neagu, supusă la vot în august

Programul Județean de Dezvoltare Locală merge înainte! Propunerea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a primit aprobarea forțelor politice astfel că proiectul trece la următoarea etapă, respectiv votul consilierilor județeni. Proiectul va fi supus votului în ședința din luna august.

Petre Emanoil Neagu a anunțat la finalul săptămânii trecute că s-a întâlnit cu toate forțele politici care au reprezentanți în Consiliul Județean pentru a discuta despre lansarea unei linii de finanțare cu capital județean din care să fie susținute proiecte mici din comunele Buzăului. Acestea discuții au decurs așa cum se aștepta, așa că președintele CJ a anunțat că Programul Județean de Dezvoltare Locală este aproape o certitudine. Pentru ca totul să intre în linie dreaptă mai este nevoie de un pas important și anume aprobarea acestui proiect în Consiliul Județean, lucru care se va întâmpla luna viitoare.

Pe de altă parte, Neagu a anunțat că deja se lucrează la ghidurile de finanțare și că din acest program vor putea fi finanțate proiecte mici cum ar fi reabilitări de școli, drumuri pe o distanță scurtă sau orice altă investiție care trebuie făcută într-o comună cu un buget mic dar care are nevoie de modernizare.

Mai multe despre cum va funcționa PJDL găsiți aici.