Actualitate

Toma despre începuturile sale la Primărie: ”Nu știam pe ce lume sunt. Apucam să mai ridic și vocea. Și am o voce puternică”

Primarul Buzăului mai vrea un mandat.  Prezent recent în emisiunea Focus News de la Focus Tv, Constantin Toma a anunțat că va candida și pentru al treilea mandat în fruntea Primăriei. Edilul șef a dezvăluit că în primii doi ani, după ce a fost ales primar, în 2016, ”nu știa pe ce lume e”, iar uneori ”ridica vocea”, după care, încet, încet a început să învețe tainele administrației, astfel că acum a ajuns în situația de a-și dori să continue la vârful Primăriei.

” Am învățat multe, omul cât trăiește învață. Eu am învățat să fiu primar. Știu ce trebuie să fac iar acum fac mult mai multe decât în primii 4 ani. O să mărturisesc că în primul an și jumătate-doi ani,  nu am știut ce pe lume sunt, apucam să ridic vocea, și am o voce puternică, nu aveam o viziune. Însă lucrurile s-au schimbat. Acum îmi propun să mai iau un mandat. Mă consider în putere”, a dezvăluit Toma.

Primarul spune că în toți acești ani de când e șef în Palatul Comunal, a ajuns să cunoască  orașul pe care-l ia zilnic la pas. Nu la fel se întâmpla la început, când a venit la Primărie, recunoaște Toma.

” S-au început atâtea proiecte şi să mă ierte Dumnezeu  nu văd pe altul care să reuşească pentru că a fost gândirea mea, emoţia mea. De pe 1 ianuarie merg în fiecare zi câte 10 km pe jos sau dacă azi am făcut 7 km, mâine completez . Merg pe jos! Patru ani am mers cu maşina şi vedeam un Buzău din maşină. Acum, în fiecare dimineaţă şi seară eu plec, îmi iau treningul şi plec în parcuri. Problema e că toate aceste treburi au fost începute. Am mintea deschisă, aşa, spre nou. Am început să conturez o echipă performantă la nivel de Primăria Buzău.  Nu vreau ca Buzăul să mai fie un oraş prăfuit în care dacă întrebai 10 români, care niciunul dintre ei să nu fi fost din Buzău, cu siguranţă ar fi spus că este pe undeva prin Moldova”.