Alertă Coronavirus Buzău

Toți buzoienii confirmați, luni, cu COVID-19 sunt nevaccinați. Ultimele date de la DSP Buzău

Crește numărul infectărilor cu coronavirus la Buzău. După ce în week-end s-au înregistrat zece confirmări, la persoane de toate vârstele, inclusiv, la copii mici, luni, alte cinci cazuri sunt anunțate de autorități.

Patru dintre bolnavi au fost testați în laboratoare private iar unul   la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Pacienții au vârste cuprinse între 24 și 65 de ani.

”Dintre cei 5 pacienți pozitivi doar 3 au putut fi contactați de reprezentanții DSP, pentru ceilalți 2 s-a luat legătura cu medicii de familie. Sunt 2 pacienți fără simptomatologie specifică, sunt izolați la domiciliu, cu istoric de călătorie în străinătate. Un pacient fără simptomatologie specifică este testat și internat la Spitalul Județean Ploiești pentru alte afecțiuni. Toți trei sunt nevaccinați”, precizează autoritățile.

Așadar, in trei zile, Buzăul înregistrează 15 noi infectări. Cei mai mulți dintre buzoienii depistați cu SARS COV2 sunt nevaccinați, după cum rezultă din anchetele epidemiologice efectuate de Direcția de Sănătate Publică Buzău.