Actualitate

Traficant de droguri, săltat direct de pe stradă și trimis în arest

Un bărbat bănuit că se ocupă cu vânzarea de droguri, săltat de polițiști direct de pe stradă, în Buzău. Este vorba despre un bărbat din Prahova, urmărit de polițiști și procurori după ce au aflat că acesta se ocupă cu plasarea de substanțe interzise pe piața din județ. Mai exact, din martie 2022 și până în prezent, traficantul ar fi vândut substanțe psihoactive consumatorilor din județul Prahova. Vindea drogurile cu sume cuprinse între 50 și 100 lei.

Suspectul a fost urmărit de anchetatori și a fost oprit în trafic, în municipiul Buzău. Când au trecut la verificarea mașinii, au găsit o cantitate importantă de substanțe psihoactive, droguri sintetice noi, periculoase, pe care prahoveanul intenționa să le vândă. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

“Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada martie 2022 – februarie 2024, acesta a comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive către consumatori din județul Prahova, cu sume cuprinse între 50 și 100 lei. În cursul zilei de ieri, acesta a fost depistat în trafic, în municipiul Buzău, având asupra sa cantități de substanțe psihoactive noi ( ADB-BUTINACA și ADB-INACA) destinate comercializării.
A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, anunță procurorii DIICOT.