Social

TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN BUZĂU! Un copil de 14 ani a murit după ce a vrut să își facă un selfie

A vrut să-și facă un selfie cu prietenii, dar a sfârșit tragic. Un adolescent din Buzău și-a pierdut viața după ce a căzut de la o înățime de mai bine de 15 m.

Miercuri seară, băiatul de 14 ani și încă 3 tineri au mers la o clădire dezafectată din apropierea Tribunalului Buzău, cu gândul de a-și face câteva fotografii. Tinerii au intrat prin spatele clădirii, au sărit un gard de fier și au ajuns pe un balcon de la etajul 2. Balconul respectiv nu avea însă balustradă, iar unul dintre băieți s-a dezechilibrat și a căzut. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20:00 despre accident chiar de unul dintre prietenii băiatului.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un minor de 14 ani a căzut de a etajul 2 al unei clădiri dezafectate din centrul municipiului Buzău. Minorul a fost preluat de un echipaj de la SAJ Buzău și transportat la spital, însă a survenit decesul.”, a precizat pentru șansanews.ro Ane-Mari Vrapciu, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Copilul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

“La UPU Buzău a fost transportat un tânăr de 14 ani, în stare foarte gravă, în comă profundă. Medicii l-au resuscitat timp de o oră, însă fără rezultat.”, a declarat pentru șansanews.ro Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Fiind vorba de minori, prietenii băiatului decedat vor fi audiați în prezența părinților pentru a afla cu exactitate modul în care s-a produs incidentul.