Actualitate

Tragedie într-o familie din Mărăcineni. O tânără de doar 22 de ani s-a stins mult prea devreme

Șoc și durere la Mărăcineni. O tânără din localitate, de o frumusețe aparte, care avea toată viața înainte, s-a stins la doar 22 de ani. O veste care i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o, familie, prieteni sau localnici din Mărăcineni.

Potrivit unor surse, tânăra, singurul copil al familiei, ar fi fost diagnosticată cu o anumită afecțiune de ani buni. Ar fi urmat tratamentul specific și totul părea să meargă bine, tânăra bucurându-se de viață alături de cei dragi. Însă, recent, au început să apară complicații. Din cauza unor probleme la plămâni, buzoianca s-a stins mult prea devreme, lăsând în urma sa un adevărat șoc.

Cât de iubită și apreciată era tânăra din Mărăcineni, o arată șirul lung de mesaje postate pe rețelele de socializare de prietenii acesteia.

“Doamne, nu-mi vine sa cred cât de crunta e viata uneori. Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet frumos și bun!

Era o persoană strălucitoare, amabilă, puternică, talentată. Un exemplu pentru noi toți. Ne vom aminti mereu de tine Elena noastră, hai înapoi acasă, nu putem accepta așa ceva. De ce ne-ai părăsit, de ce tu fata aia puternică nu ai putut să lupți, de ce nu ne-ai spus nimic, de ce? și totuși vreau sa cred că m am trezit dintr-un vis care nu se transformă în realitate, că nu voi putea sa accept că tu nu mai ești. Mi-ai rupt inima, te iubesc, vei rămâne veșnic în amintirea mea!

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleante!

Fără cuvinte! Drum lin către îngeri, fatǎ frumoasă! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace și liniște!

Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să te ierte si să te odihnească în pace sufletel bun si bland tu te luptai si erai mereu alaturi de noi toți dar pentru tine nu ai mai vrut să lupți si ne-ai lăsat o durere nemărginită în suflet o dată cu pierderea ta. Parintii tai sunt terminati ,pacat frumusețe de fata că ne-ai părăsit atât de repede! O sa rămâi în sufletele noastre mereu o luptătoare si o dulceață de fata.”