Actualitate

TRAGEDIE LA GHERĂSENI. Un bătrân singur a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de foc

Tragedie produsă în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Gherăseni. O locuință a fost cuprinsă de foc, în miez în noapte, iar pompierii nu au mai putut face nimic pentru proprietar, un bătrân de 90 de ani.

Incendiul a fost anunțat de vecinii bătrânului. Când au văzut că locuința s-a aprins și arde ca o torță, oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Sosiți la fața locului, pompierii au început o luptă contracronometru, în încercarea de a—l salva pe proprietar dar și de a mai scăpa din bunuri din calea flăcărilor.

Din păcate, la un moment dat, o parte din acoperișul locuinței s-a dărămânat astfel că pompierii nu au mai putut intra în casă decât după ce au lichidat incendiu, proprietarul, un bătrân care locuia singur, fiind găsit decedat.

În urma anchetei la fața locului, pompierii au stabilit cauza tragediei ca fiind generată de sursa de încălzire din casa bătrânului. Se pare că materiale combustibile care se aflau în jurul sobei s-au aprins ori coșul de fum era defect și astfel s-a produs nenorocirea.