Actualitate

Trei tineri, duși de urgență la spital. Au intrat cu mașina într-un gard. Cauza accidentului, des întâlnită în ultima vreme (FOTO)

Un accident grav în care a fost implicat un șofer tânăr, fără prea multă experiență la volan, s-a produs noaptea trecută, la Siriu.

În mașina condusă de tânărul de 19 ani, din Nehoiu, se mai aflau două adolescente de 16 ani dar și un alt tânăr de 18 ani, din Nehoiu. Era trecut de miezul nopții când cei 4 au ajuns la Siriu, pe DN10.

Potrivit unor surse, la un moment dat, la Lunca Jariștei, pe un drum drept, șoferul ar fi accelerat. Din cauza vitezei excesive, însă, a pierdut controlul volanului. Nu a mai putut menține direcția, a părăsit carosabilul și s-a oprit cu mașina chiar în gardul unei case. A urmat un impact extrem de puternic .Șoferul și cele două fete au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cel de-al patrulea tânăr, în schimb, a fost rănit ușor. El a fost evaluat de echipajele medicale la fața locului, neavând nevoie de transportul la spital.

“Din primele date de la fața locului a reieşit că în timp ce conducea un autoturism pe DN10, din direcția Buzău către Brașov, un șofer în vârstă de 19 ani, din Nehoiu, ar fi pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul unei locuințe. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a două pasagere de 16 ani, ambele din Pătârlagele.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.