Actualitate

Trenul Regal ajunge pe 10 mai la Buzău! Cine se va afla în tren

foto: casamajestatiisale.ro

Pe 10 mai, de Ziua Regalității, Trenul Regal va face o nou călătorie simbolică. Potrivit unui anunț al Casei Regale a României, trenul va opri la Ploiești, Buzău, Brăila și Galați. Călătoria simbolică are loc la diferite evenimente care au o însemnătate pentru țară sau pentru Casa Regală. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, dorește prin această călătorie să mulțumească tuturor comunităților locale pentru efortul depus de toată lumea de la începutul pandemiei.

”Anul acesta, Trenul Regal va face o călătorie simbolică la sărbătoarea națională de 10 Mai și va opri la Ploiești, Buzău, Brăila și Galați.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, dorește să mulțumească tuturor comunităților locale pentru efortul pe care oamenii din toate domeniile de activitate l-au făcut în acești ultimi doi ani și jumătate, plini de dificultăți și de îngrijorări”, transmite Casa Regală printr-un comunicat.

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta,  va fi însoțită în călătorie de Principele Radu și Principesa Sofia. În Trenul Regal se vor mai afla și voluntari ai Crucii Roșii Române, ai Fundației Regale Margareta a României, precum elevi olimpici, veterani Invictus și persoane vârstnice și copii beneficiari ai proiectelor umanitare, sociale, educaționale și culturale patronate de Majestatea Sa.

Nu este pentru prima oară când Trenul Regal ajunge la Buzău. Un istoric al călătoriilor simbolice și traseelor parcurse de acesta puteți găsi AICI.