Actualitate

Uită de sfaturile bunicii! Aplicația care te ajută în creșterea copilului, de la primul scâncet

UNICEF a lansat în România, zilele trecute, o aplicație pentru telefoanele mobile care are deja milioane de utilizatori în lume și care le oferă părinților tot sprijinul de care au nevoie în creșterea copilului lor, în primii ani de viață. Aplicația Bebbo, care a fost supervizată de specialiști români, este în limba română și are răspunsuri la toate întrebările de parenting. Îi poate ajuta pe părinți să ia cele mai bune decizii de îngrijire și educație.

La lansarea aplicației a participat, printre alții, și președintele interimar al Senatului, senatorul PNL Alina Gorghiu.

”Am doi băieți și știu foarte bine că există multe greutăți când încerci să îți crești copiii. Și uneori e mare nevoie de sfatul unui expert. Aplicația Bebbo, dezvoltată de UNICEF, e un sprijin real pentru toți părinții cu copii sub 6 ani. Deschizi aplicația și afli sfaturi direct de la experții UNICEF despre nutriție, sănătate, educație și cum să îți protejezi copiii de numeroase pericole! Aplicația e deja disponibilă în 14 state europene și e foarte bine că este și în România. Foarte ușor de folosit și foarte prietenoasă. Mi-am descarcat și eu aplicația. O luați rapid din Google Play sau Apple Store”, a spus Alina Gorghiu.

Printre altele, aplicația conține sugestii de lecturi zilnice, sfaturi de la experți pe diferite teme, idei de jocuri care să ajute dezvoltarea copiilor. De asemenea, îi ajută pe părinți să monitorizeze dezvoltarea copilului și progresele pe care le face, dar și să țină evidența vaccinărilor ori vizitelor la medic.

Detalii despre aplicație, AICI.