Actualitate

Ultima oră! Accident la ieșire din Spătaru. Este implicată o ambulanță BGS

UPDATE: Un bărbat de 57 de ani, din Buzău, șoferul unei mașini care transporta un pacient din Gherăseni, un bărbat de 40 de ani, a fost rănit în urma accidentului de al Spătaru. Leziuni a suferit și pacientul pe care îl transporta.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe DN2E85 în afara localității Spătaru din direcția București către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Focșani și un autovehicul care circula în aceeași direcție de mers, la volanul căruia se afla un șofer de 57 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Buzău și a pasagerului acestuia, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Gherăseni. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

UPDATE: Iată ce transmit polițiștii despre accident:

“Trafic dirijat pe DN2E85 în localitatea Spătaru din cauza unui accident rutier. Din primele date de la fața locului ar fi vorba despre o coliziune față spate între două autovehicule, două persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale.”

Știrea inițială: Accident rutier produs marți la prânz la ieșirea din Spătaru spre municipiul Buzău. Din primele date, în accident ar fi fost implicate un autoturism și o ambulanță BGS. Nu se știe la acest moment dacă sunt victime. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU Buzău, dar și polițiști.

Vom reveni cu detalii!

Etichete