Actualitate

(FOTO) ULTIMA ORĂ: Trafic blocat complet pe DN2! Deblocarea circulației, într-o oră!

sursa foto: Jurnal de Vrancea

UPDATE 2: Traficul rutier a fost reluat pe un sens de mers și se circulă alternativ, pe sensul Tișița – Focșani.

UPDATE: Șoferul tirului a suferit mai multe traumatisme în urma accidentului. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial și un traumatism de coloană vertebrală. El a fost transportat de o ambulanță la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Traficul rutier pe DN2 E85 este blocat complet, la această oră, în urma unui accident care a avut loc pe raza județului Vrancea. Potrivit poliției din județul vecin, este vorba despre un tir care s-a răsturnat pe carosabil. Deocamdată nu se știe decât că autotrenul era încărcat cu deșeuri din plastic, iar șoferul a fost rănit ușor.

Centrul Infotrafic al Poliției Române estimează că traficul rutier va fi reluat în aproximativ o oră.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, la kilometrul 191, localitatea Garoafa, județul Vrancea, un autocamion s-a răsturnat pe suprafața carosabilă, existând scurgeri de motorină. Conducătorul auto se află în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Valorile de trafic sunt ridicate și se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute”, transmite Centrul Infotrafic.

foto: IPJ Vrancea