Actualitate

(UPDATE) Trafic dirijat la Săpoca, accident rutier. Un motociclist a fost rănit

UPDATE: Din primele date transmise de IPJ Buzău, reiese că un autoturism care circula pe direcția Buzău către Cernătești, condus de un buzoian în vârstă de 45 de ani a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un minor în vârstă de 17 ani, originar din localitatea buzoiană Potoceni. Se pare că tânărul a fost preluat de ambulanță și dus la spital pentru îngrijiri medicale. Poliția continuă cercetările.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, transmite IPJ Buzău.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un accident rutier s-a produs în urmă cu câteva minute pe DJ203K, în Sapoca. Din primele date de la fața locului un motociclist are nevoie de îngrijiri medicale, după impactul dintre motocicleta și un alt autovehicul.

Trafic dirijat pe DJ203K, în Sapoca, accident rutier. Se pare că este vorba de o coliziune între un autovehicul și o motocicletă, o persoană este evaluată medical, a transmis IPJ Buzău.

Potrivit martorilor, impactul a fost unul violent, mașina și motocicleta fiind în mare parte distruse. Tânărul ar avea, conform celor de la fața locului, răni ușoare.

Vom reveni cu detalii.