Actualitate

Ultimele detalii despre Revelionul din Piața Dacia. Și primarul Toma va cânta pe scenă. Cât costă evenimentul (VIDEO)

După un an de pauză impusă de pandemia de coronavirus în care nici un eveniment nu a fost organizat în regiune, revin petrecerile din piețele publice. La Buzău, municipalitatea a pregătit un eveniment care se va desfășura sub egida ”Din nou împreună”, la petrecerea din noaptea dintre ani fiind așteptat un număr însemnat de buzoieni.

Primii care vor urca pe scena din centrul orașului vor fi artiștii Buzăului, între care Mario Buzoianu și Nemuritorii. Îi vor urma pe scenă taraful de la Vărbilău al poetului Mircea Dinescu și buzoianul Laurențiu Cazan. Raluka și proiectul Balkanic vor încinge atmosfera cu ritmurile lor variate, de la muzică lăutărească, până la cele mai moderne acorduri. Iar cap de afiș este Irina Rimes.

Petrecerea va începe la ora 19:00. La miezul nopții, buzoienii vor primi șampanie și vor putea ciocni în punctul zero al Buzăului. Iar după focul de artificii, care va marca intrarea în noul an, petrecerea cu artiști pe scenă va continua până în jurul orei 1:00, pentru ca apoi să rămână în scenă DJ-ii cu muzică aleasă special pentru cea mai așteptată noapte din an.

Pentru că trăim încă vremuri de pandemie, buzoienii care vor veni la petrecerea din centrul orașului trebuie să poarte mască de protecție.

Petrecerea de Revelion va costa circa 740.000 de lei, bani din bugetul local.