Actualitate

Ultimele vești privind starea medicului Ursăchescu și a soției sale, răniți grav în urma unui accident în Dubai

La circa o săptămână de la momentul în care doi cunoscuți  medici din Buzău, dr. Cosmin Ursăchescu și soția sa, dr. Andreea Ursăchescu, au fost implicați într-un accident rutier grav în timp ce se aflau în concediu, în Dubai, vin vești bune. Starea celor doi medici s-a ameliorat, ambii fiind în stare stabilă.

Reprezentanții clinicii private pe care o dețin cei doi soți din Buzău au postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care anunță că, după zile întregi de incertitudine, medicii sunt în stare stabilă. Cei doi primesc îngrijiri de specialitate într-o clinică peste graniță.

“Din păcate, da, este adevărat, aceștia au fost implicați într-un accident auto în afara țării, au parte de îngrijire de calitate și li se acordă toate serviciile medicale și atenția necesare recuperării lor. Familia, precum și întreaga echipă a clinicii, sunt alături de ei în această perioadă complicată. Toate gândurile voastre bune au contat și contează și iată că astăzi, după zile întregi de incertitudine, vă putem anunța că Andreea și Cosmin Ursăchescu sunt acum în stare stabilă. Vă mulțumim că ne păstrați în gândurile și rugăciunile dumneavoastră.”

Accidentul în care au fost implicați cei doi medici s-a produs săptămâna trecută. Cosmin Ursăchescu și soția sa au fost grav răniți în urma impactului dintre jeepul dedicat activităților de tip safari, în care se aflau, și un camion. Cel mai grav a fost medicul Ursăchescu, aflat în comă după accident. Mai multe detalii, AICI.