Actualitate

Un adevărat pericol pe șosele. Un șofer a fost surprins conducând cu 173 km/h, în localitate

Un șofer din Râmnicu Sărat a trecut cu o viteză amețitoare prin fața aparatelor radar amplasate de polițiști pe Șoseaua Europeană. Râmniceanul, aflat la volanul unui BMW Seria 5, a fost surprins rulând cu 173 km/h. Și mai grav, cu o astfel de viteză circula în localitate, la Poșta Câlnău, adică pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.  

“În cadrul activităţilor desfăşurate în data de 25 octombrie, poliţiştii au depistat 53 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 11 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile. Cu cea mai mare viteză în localitate – 173 km/h –a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, ce rula pe DN2E85, în localitatea Poşta Câlnău”, se menționează într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

Șoferul prins circulând cu o viteză de aproape  4 ori mai mare decât cea legală nu este la prima ispravă de acest gen. El a mai avut recent permisul suspendat tot din cauza vitezei excesive. Și în urma aventurii de marți, râmniceanul a predat permisul, rămânând pieton pentru următoarele 90 de zile.

În total, luni, 25 octombrie, 12 șoferi au rămas fără permisul de conducere, iar alții au fost nevoiți să plătească amenzi consistente.  Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 45.000 de lei.

Etichete