Actualitate

Un alt bărbat din Buzău, arestat pentru viol. Povestea este îngrozitoare

Situații halucinante sunt anchetate în prezent de oamenii legii. Patru femei din județul Buzău au sunat la 112 anunțând că au fost agresate sexual de bărbați care le-au șantajat, prin diferite metode, și mai apoi au profitat de ele. Până acum, doar unul dintre cei acuzați este în arestul Poliției.

După cazul făcut public în urmă cu o zi, când un bărbat de 37 de ani a ajuns după gratii după ce și-a violat cele două nepoțele, ies la iveală și alte situații îngrozitoare prin care au trecut alte patru femei din Buzău. În primul rând este vorba despre două tinere  care au cerut ajutorul polițiștilor pentru că, spun ele, ar fi fost violate de un medic veterinar din Râmnicu Sărat care ar fi pretins că le angajează pentru a fi asistente într-un salon de înfrumusețare pe care acesta ar fi urmat să-l deschidă. Fetele au povestit oamenilor legii că timp de trei luni s-ar fi întâlnit cu acest medic veterinar la cabinetul său unde ar fi mers pentru a da probe în vederea angajării. În final, fetele l-au acuzat de viol, precizând în același timp că totul s-ar fi întâmplat în timp ce acestea ar fi fost sub efectul substanțelor psihoactive puse în cafea chiar de medicul veterinar. Cercetarea în acest caz continuă.

O altă situație incredibilă a avut loc la Beceni. În urmă cu câteva zile, un angajat al Primăriei Beceni a anunțat Poliția că o bătrână din sat, în vârstă de 67 de ani, a fost violată de un alt localnic, un tânăr în vârstă de 33 de ani. Potrivit surselor noastre, cazul a fost confirmat, iar bărbatul a fost arestat preventiv pe 17 martie. Bătrâna în vârstă de 67 de ani este încadrată în grad de handicap și, din cele povestite oamenilor legii, se pare că bărbatul, pe care de altfel îl cunoștea, s-ar fi oferit să o ajute când a întâlnit-o pe drum. În loc să o ducă acasă, bărbatul ar fi ademenit-o pe un câmp unde a violat-o.

Un alt caz îngrozitor a fost sesizat poliției, tot în ultimele săptămâni. Este vorba tot despre o persoană cu dizabilități, o femeie de 41 de ani. Până acum datele strânse de oamenii legii nu au fost suficiente pentru a fi dispuse măsuri. Potrivit surselor noastre este nevoie de o expertiză pentru că femeia ar fi mai fost internată la Spitalul de Psihiatrie Săpoca motiv pentru care este nevoie de cercetări amănunțite care să arate dacă femeia spune adevărul.

De asemenea, în ultimele luni au fost sesizate în total 339 de infracțiuni contra persoanei, dintre care 4 sesizări violuri și 335 fiind violențe în familie sau loviri sau alte violențe.