Actualitate

Un bărbat din Puiești și-a ținut ascunsă mama moartă, pentru a-i încasa pensia. Femeia decedase în primăvară

Șoc și groază în comunitatea din Puiești după ce cadavrul unei femei de 90 de ani a fost găsit în grădina din spatele casei sale, acoperit de vegetație, existând suspiciunea că fiul bătrânei nu ar fi făcut cele creștinește pentru a-i încasa pensia bătrânei.

Oamenii sunt îngroziți și nu le vine să creadă cum e posibil cineva de o asemenea grozăvie.

Din primele cercetări efectuate de Poliție,  bătrâna de 90 de ani din Puiești ar fi decedat în primăvară. În tot acest timp, fiul său, de 51 de ani, cunoscut drept consumator de alcool, ar fi încasat pensia bătrânei. Până recent când poștașul care aducea banii a sesizat Poliția, spunând că i se pare suspect că de luni bune nu a mai zărit-o pe femeie.

În urma sesizării, polițiștii de la postul din Râmnicelu au demarat ancheta iar în scurt timp au găsit cadavrul femeii. Era în grădina din curtea casei, acoperit de vegetație uscată.

Primele date arată că nu sunt urme de violență, ceea ce îi duce cu gândul pe anchetatori că moartea a survenit din cauze naturale.

Cercetările sunt însă la început, ancheta fiind continuată în funcție de rezultatul necropsiei și de declarațiile fiului femeii.