Actualitate

Un biciclist a ”zburat” direct pe șosea, în fața unei mașini. Momentul, surprins de o cameră de bord

Mersul pe bicicletă a devenit sport extrem pentru un buzoian. Cel puțin așa reiese dintr-o filmare surprinsă de camera de bord a unei mașini care se deplasa pe Podul de la Drăgaică. Din imagini se poate observa, cum la un moment dat, biciclistul, care se deplasa pe trotuar, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă. În cădere, bărbatul ”a zburat” peste balustrada care despărțea trotuarul de partea carosabilă. Biciclistul a ajuns pe șosea și doar atenția și îndemânarea șoferului mașinii care venea din spate, la doar câțiva metri de biciclist, a făcut să nu se întâmple o tragedie.

Deși nu se știe de ce s-a dezechilibrat bărbatul, șoferul care a făcut și postarea pe grupul de socializare Info trafic Buzău a spus că biciclistul ”părea cam turmentat”.

”Am oprit , dar mi-a făcut semn că e ok  și s-a urcat pe bicicletă și a plecat . Părea cam turmentat”, a spus buzoianul care a evitat tragedia.

Postarea a strâns zeci de comentarii, unele dintre ele menționând și acest aspect, respectiv faptul că sunt multe persoane care merg cu bicicleta după ce au consumat băuturi alcoolice.

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 17.00.

sursă foto: captură Info Trafic Buzău