Actualitate

(VIDEO) Un bloc întreg din Buzău, evacuat! Locatarii, în pericol

UPDATE: ORA 13:10 Incendiul a fost lichidat, au ars aproximativ 5 mp materiale textile.

UPDATE:Vecinii au fost cei care au semnalat focul, proprietara apartamentului nefiind acasă în momentul în care apartamentul a luat foc. Vecinii spun însă că în locuința femeii erau depozitate tot felul de gunoaie, chiar și butelii. Locatarii chiar ar fi sesizat de mai multe ori problemele din aprtamentul respectiv la asociația de proprietari.

UPDATE: Incendiul a cuprins o locuință în care proprietara strânsese în ultimul timp numeroase deșeuri.

UPDATE: Pompierii intervin pentru stingerea focului care a ars mocnit într-un apartament situat la etajul 1al unui bloc de 10 etaje. Au fost degajări foarte mari de fum din cauza numeroaselor produse depozitate în apartament.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Alertă în municipiul Buzău din cauza unui incendiu violent izbucnit într-un apartament al unui bloc de 10 etaje din cartierul Micro XIV. TOți locatarii au fost evacuați, din cauza fumului gros care a inundat blocul.

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Buzău, incendiul se manifestă cu ardere mocnită, dar sunt cantități foarte mari de fum. Pompierii au pătruns în apartamentul în care a izbuncit focul, situat la etajul 1, și intervin pentru stingerea focarelor, concomitent cu evacuarea fumului din bloc. A fost evacuat întregul imobil din cauza pericolului la care erau expuși cetățenii, anunță ISU Buzău. Scara blocului este inundata cu fum.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, autoscara, descarcerarea și o ambulanta SMURD.

Vom reveni!


Etichete