Actualitate

“UN OM EXTRAORDINAR. LA EL NU EXISTA “NU”.” Declarația emoționantă a deputatului Dănuț Păle după moartea lui Sebastian Radu

Vestea trecerii în neființă a lui Sebastian Radu, un politician cunoscut de toată lumea, iubit și apreciat, a șocat întreaga clasă politică, dar, mai ales, pe colegii săi de partid și pe cei care i-au fost adevărați prieteni. Mesajele curg de dimineață, de când Sebastian Radu și-a pierdut viața pe un pat de spital, în lupta cu ucigașul coronavirus.

Deputatul PSD de Buzău, Dănuț Păle, coleg de partid și prieten de-o viață cu Sebastian Radu, abia a putut să-și adune cuvintele după aflarea veștii. Mai ales că cei doi s-au infectat cu noul coronavirus aproape în aceeași perioadă. Dănuț Păle s-a vindecat, având o formă ușoară a bolii, însă prietenul său, Sebastian Radu a dezvoltat o formă extrem de gravă care, în cele din urmă, i-a adus sfârșitul.

,,Pe mine m-a șocat foarte tare! Eu am avut o relație deosebită…Dacă în ziua de astăzi greu îți găsești cu adevărat prieteni, Sebi, pentru mine și pentru familia mea, a fost un adevărat prieten, o prietenie dezinteresată, un om la care ori de câte ori apelam, ne ajuta. Nici nu se punea problema. La el nu exista NU, dacă lucrurile erau corecte. Îmi găsesc greu cuvintele. Am ținut tot timpul legătura de când s-a întâmplat să contacteze acest nenorocit virus. Întâi am fost eu, dar mulțumesc lui Dumnezeu, să zic așa, pentru că eu aproape nu l-am avut. Îl regret foarte mult și doresc putere familiei să treacă peste acest nefericit eveniment. Dumnezeu să-l ierte, să-l odihnească pentru că într-adevăr a fost un om extraordinar!” , a declarat pentru șansanews.ro, deputatul Dănuț Păle.

“Pentru mine, Bunul meu Prieten Sebi Radu nu va muri niciodată! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris pe Facebook Dănuț Păle.