Actualitate

UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI POMPIERI DIN JUDEȚ PUNE PUNCT CARIEREI LA ISU BUZĂU: „Fiecare etapă a vieții are un început și un sfârșit.”

Unul dintre cei mai cunoscuți angajați ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, locotenent Vasile Prahoveanu, cel care a asigurat ani la rând relația cu presa, a decis să pună punct carierei militare. Prahoveanu este de astăzi pensionar.

”Îmi închei mandatul de comunicator și statutul de militar activ.

A fost o onoare pentru mine să fiu în slujba pompierilor și, de fiecare dată, am încercat să fac tot ce mi-a stat în putere pentru a furniza imparțial și transparent toate informațiile de interes public.

Mulțumesc pentru încrederea acordată colegilor și colaboratorilor instituționali care au fost alături de mine în momentele dificile.

Doresc, de asemenea sa adresez sincerele mele mulțumiri reprezentanților mass-media, care prin profesionalismul lor contribuie la informarea corectă, pertinentă și preventivă a cetățenilor, aspect pe care l-am promovat în toată această perioadă”, a transmis Vasile Prahoveanu.

Redacțiile șansanews.ro, Focus Fm și Focus Tv îi urează locotenentului în rezervă Vasile Prahoveanu pensie lungă, ani frumoși și sănătoși!