Actualitate POLITICĂ

REACȚIE A SENATORULUI PNL, VLAD PUFU, DUPĂ AMÂNAREA NEJUSTIFICATĂ A NUMIRII CELUI DE-AL DOILEA SUBPREFECT DE BUZĂU: ”Răfuielile din spatele politicii locale, să înceteze”

Președintele filialei municipale a PNL Buzău, senatorul Vlad Pufu,  reacționează după ce Guvernul a amânat numirea celui de-al doilea subprefect al județului, Instituția Prefectului funcționând, de săptămâna trecută, doar cu un subprefect.

Într-o postare pe facebook, senatorul liberal Vlad Pufu ”atrage atenția” decidenților guverrnamentali că amânarea numirii celui de-al doilea subprefect a provocat o serie de neplăceri în PNL Buzău, care merg de la incertitudini până la neîncredere.

”Am intrat în politică să vorbesc, nu să tac! Drept urmare, atrag atenția decidenților guvernamentali că modul în care a fost gestionată instalarea noilor subprefecți a adus serioase prejudicii organizației PNL Buzău, creând în interior incertitudine și neîncredere.

Amânarea fără o explicație pertinentă, oficială, a numirii celui de al doilea subprefect ne pune într-o situație cel puțin inconfortabilă față de cei care ne-au încredințat votul lor în 6 decembrie.
Răfuielile din spatele politicii locale, escaladate la acest nivel, trebuie să înceteze, mai ales în contextul provocator actual.

BPJ, prin vot majoritar, a respectat calendarul propus și a înaintat cele două nominalizări la termenele stabilite. Situația în care ne aflăm astăzi se putea lesne evita”, transmite senatorul PNL Buzău.

Vlad Pufu are un mesaj și pentru colegii de coaliție, cei de la USR PLUS,  cea din urmă formațiune fiind cea care trebuie să dea, cât mai repede, viitorul prefect.

”Ne dorim să devenim o alternativă serioasă a PSD la Buzău, iar acest obiectiv îl putem atinge doar cu predictibilitate și responsabilitate. Același lucru îl transmit și colegilor de coaliție de la Buzău”

Despre numirile de la Casa Albă, care se lasă așteptate, puteți citi și AICI