Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT PE DN 10! 3 adolescenți spulberați de un autoturism scăpat de sub control (FOTO)

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări referitoare la accidentul produs miercuri noapte, pe DN 10, la Siriu.

Din primele date de la fața locului, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov către Buzău, un autoturism condus de către un șofer de 27 de ani, din Siriu, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda și la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate.

În urma coliziunii, autoturismul tânărului de 19 ani a ricoșat într-un gard de pe sensul opus de mers, împrejurare în care a accidentat 3 pietoni care se aflau în zonă.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din Siriu, au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident, miercuri seară, pe DN 10, la Siriu. Din primele informațiii furnizate de Poliție, 3 autovehicule ar fi implicate iar 3 persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 10 Buzău-Brașov, la Siriu se desfășoară cu probleme, fiind dirijat de polițiștii prezenți la fața locului.

Revenim!