Actualitate

(UPDATE) AUTOBUZ TRANS BUS IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT, PE STRADA PLEVNEI. Un om e rănit. Alt accident pe Bd. Republicii

UPDATE: Un alt accident a avut loc simultan cu cel de pe strada Plevnei, de această dată incidentul producându-se pe Bulevardul Republicii din municipiul Buzău.

În timp ce ar fi executat manevra de mers înapoi, un autoturism condus de un șofer de 31 de ani din Buzău, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi aflat în spatele autovehiculului.

În urma evenimentului a rezultat rănirea pietonului, o femeie în vârstă de 81 de ani din Pogoanele, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un autobuz Transbus a fost implicat, marți după amiază, într-un accident pe strada Plevnei din municipiul Buzău. Autobuzul a acroșat un pieton care mergea pe marginea șoselei și l-a rănit. Călătorii au fost coborâți din autobuz iar un alt mijloc de transport în comun i-a preluat și i-a dus la destinație.

Potrivit Poliției Județene, accidentul a avut loc pe strada Plevnei.

Din primele date de la fața locului, în timp ce se deplasa pe str. Plevnei către Bd. 1 Decembrie 1918, un autobuz condus de un șofer de 58 de ani din Buzău, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă a străzii.

În urma evenimentului a rezultat rănirea pietonului în vârstă de 32 de ani din Buzău, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Imediat după accident, călătorii au coborât din autobuzul implicat în accident și au așteptat sosirea în zonă a unui alt mijloc de transport aparținând Transbus. Autobuzul i-a preluat pe oameni și i-a dus la destinație. Nici unul dintre pasageri nu a fost rănit în urma accidentului.