Actualitate

(UPDATE) ELEVĂ DIN BUZĂU, DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ. Polițiștii iau în calcul orice variantă. Ultimele date în acest caz

UPDATE 2: Tânăra de 18 ani, dată dispărută după ce a plecat de acasă la meditații și nu a mai dat niciun semn, a fost găsită de polițiști. Fata a fost găsită pe raza localității Istrița de Jos, în timp ce se îndrepta spre casă. Din primele date, conform IPJ Buzău, adolescenta nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Pe parcursul zilelor în care nu a fost acasă, tânăra s-ar fi aflat la Ploiești, unde si-ar fi petrecut timpul cu un prieten.

UPDATE 1: În urma discuțiilor purtate cu părinții, polițiștii au decis să o dea în urmărire generală pe Teodora Iamandei, tânăra care a plecat de acasă, miercuri după amiază, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

”Poliţiștii au fost sesizați în ziua de 16 aprilie a.c., cu privire la faptul că numita IAMANDEI IOANA TEODORA a plecat de acasă pe raza municipiului Buzău și nu a mai revenit până în prezent. Ultima convorbire telefonică a părinților cu persoana dispărută a fost în ziua părăsirii domiciliului, în jurul orei 16.00, când tânăra a menționat părinților că intenționează să meargă în vizită la o cunoștință din municipiul Buzău”, precizează IPJ Buzău.

Semnalmente: înălțime 1,78 metri, greutate 80 kg, ochi căprui, păr lung șaten, fără semne particulare.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că Teodora are o relație bună cu părinții iar la școală este considerat un copil bun. Joi, după ce ar fi plecat de la meditație, tânăra și-ar fi sunat părinții și le-ar fi spus că mai întârzie pentru că vrea să-și viziteze o fostă gazdă. Aceea a fost ultima discuție a părinților cu ea. Telefonul fetei este în continuare închis.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Polițiștii fac cercetări în cazul unei tinere de 18 ani, care a plecat de acasă, miercuri,și  nu a mai revenit la domiciliu, în localitatea Pietroasele, unde locuiește cu părinții.  Oamenii legii s-au autosesizat după ce colegi de-ai tinerei au relatat pe facebook că aceasta a plecat de acasă, miercuri, după amiază, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Are telefonul închis și nu s-a mai putut discuta cu ea, e nicio cale.

Teodora Iamandei are 18 ani și este elevă  la Liceul Pedagogic din Buzău. Colegi de-ai fetei spun că joi ea a plecat de acasă pentru a merge la meditație. Nu s-a mai întors însă la domiciliu, în Pietroasele.

Până acum, părinții nu au sesizat Poliția, însă pentru că mesajul colegilor Teodorei a devenit viral, oamenii legii s-au sesizat, iar vineri au mers la locuința familiei pentru a discuta cazul tinerei.

La ora postării acestei știri, polițiștii discută cu  părinții fetei pentru a afla totul despre ea: de la  supărări, până la anturaj, relații sentimentale ori alte indicii care să-i ducă la  tânăra dispărută.

Teodora ar mai fi avut momente în care nu ar fi fost găsită de părinți, după ce ar fi înnoptat la unele prietene și ar fi rămas fără baterie la telefon, însă de fiecare dată totul s-a rezolvat cu bine. Acum, polițiștii nu exclud nici o variantă. În cursul zilei, în urma discuțiilor cu părinții, oamenii legii vor decide dacă o vor da sau nu în urmărire generală.