Actualitate

(UPDATE) Muncitor de la salubritate, rănit în urma unui accident rutier. Care este starea bărbatului

FOTO arhiva

UPDATE: Bărbatul de 48 de ani, rănit în urma accidentului de la Topliceni, a fost preluat de un echipaj al SAJ și transportat la Spitalul Municipal Rm. Sărat. Acesta a rămas internat, fiind diagnosticat cu mai multe traumatisme.

“Luni, în jurul orei 12:00, a fost prezentat un pacient de 48 de ani ce prezenta un traumatism cranio cerebral acut închis, fără pierderea cunoștinței, dar și un traumatism de bazin din accident rutier. Acesta a rămas internat pentru investigații în cadrul secției Ortopedie din cadrul Spitalului Municipal Rm. Sărat”, a declarat, pentru șansanews.ro, purtătorul de cuvânt al spitalului, Alex Boteanu.

UPDATE: Polițiștii vin cu detalii privind dinamica accidentului de la Topliceni. Primele date arată că pietonul lovit de mașină ar fi fost rănit în timp ce încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe DJ203 H, dinspre Dedulești către Râmnicu Sărat, de către un șofer de 29 de ani, din Topliceni, ar fi surprins și accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 48 de ani, din Valea Râmnicului. Acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident rutier grav produs, luni la prânz, la Topliceni. Primele informații arată că în accident ar fi fost implicat un angajat al societății de salubritate din Buzău.

Potrivit unor surse șansanews.ro, accidentul s-ar fi produs chiar în fața sediului poliției din Topliceni. Acolo, un angajat la societății de salubritate, care se afla în timpul serviciului și ridica deșeurile din zonă, ar fi fost lovit de o mașină. Echipele medicale se află la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.